Sådan opretter du et hjemmekontor: Produktiv og organiseret

Hjemme arbejde er fremtidens vej. Flere og flere mennesker oplever, at de arbejder hjemmefra i stedet for at pendle til kontoret hver dag.

Dette kræver et specifikt arbejdsområde derhjemme, som du kan gøre krav på som dit eget.

Et organiseret og produktivt hjemmekontor kan være et kæmpe løft til din personlige produktivitet. Uanset om du arbejder hjemmefra på fuld tid eller lejlighedsvis, er det vigtigt at have et rent og velorganiseret arbejdsområde, der både er funktionelt og indbydende.


Udpeg dit hjemmekontorområde


Den første ting du vil gøre er at vælge en plads til dit hjemmekontor. Dette skal have rigelig plads til dit skrivebord eller bord, arbejdsudstyr og andre forsyninger, du har brug for til at udføre dit job.

Du behøver ikke at dedikere et helt rum til dit hjemmekontor, men du vil gerne sikre dig, at du har den nødvendige plads til at udføre dine arbejdsopgaver komfortabelt.

Det er også vigtigt, at dit kontoropsætning er et område dedikeret kun til dit arbejde. På den måde bliver det ikke for rodet med hverdagsaktiviteter såsom spisetider eller børn der leger.

Derudover vil du gerne være i stand til at forlade området, når arbejdet er færdigt – ligesom du ville forlade dit kontor ved slutningen af ​​hver arbejdsdag.

Til sidst skal du vælge et rum, der er fri for potentielle distraktioner, såsom tv’et eller et område, der almindeligvis er beboet af dine kære.

Det er svært at fokusere rigtigt, når man sidder og arbejder i stuen i selskab med andre, der chatter og bevæger sig. Det ideele hjemmekontor er fredeligt og roligt for optimal produktivitet

Udstyr dit hjemmekontor godt


Det er vigtigt, at du har en behagelig og indbydende arbejdsplads. Du har brug for et sted, som du vil komme til hver dag, klar til at være produktiv og få løst dine opgaver.

Start med et skrivebord eller bord, der har den rigtige størrelse og har masser af overfladeareal.

Denne plads skal kunne rumme din bærbare computer eller computerskærm, telefon, notesblok og alt andet, du har brug for konstant adgang til – og for at holde det inden for rækkevidde, uden at alt bliver rodet sammen.

Afhængig af dit behov, har vi hos CINQ forskellige løsninger til det det ideele skrivebord til dit kontor. Hos CINQ har vi haft fokus på at have de bedste hæve-sænke skrivebord tilgængelig for vores kunder, med masser af plads til alt udstyr.

Udover skrivebord, er det også vigtigt at få en robust og ergonomisk hjemmekontorstol. Du ønsker ikke at læne dig ned over computeren eller hænge skævt over skrivebordet, når du bruger den igennem de lange arbejdstimer.

Hos CINQ har vi et nøjeudvalgt sortiment af. kontorstole, hvor fokus har været komfort og ergonomi.

Et par komfortartikler kan også gøre dit hjemmekontor mere indbydende. En lille trinskammel kan give lige en ny højde, hvis du har brug for en forandring, mens du sidder. Opbevar et tæppe på bagsiden af ​​din stol til køligere dage, hvor du måske skal kæmpe mod en kuldegysning.

Snup en genopfyldelig vandflaske, så du forbliver hydreret uden at rejse dig for at fylde en kop op så ofte.

Installer opbevaringshylder over dit skrivebord for at opbevare forsyninger på en ordentlig måde. Disse kan indeholde filer, vigtige dokumenter eller bøger, du måske skal henvise til ofte.

Denne side bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at tilgå denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.